Svédországi Magyarok Országos Szövetsége
 
Ungerska Riksförbundet
 

MEGHÍVÓ

 

 

LANTOS GÁBOR KÖNYVBEMUTATÓJA A NAGYKÖVETSÉGEN

 

 

SZERETETTEL VÁRJUK LANTOS GÁBOR 100 NAP ÉSZAKON C. KÖNYVÉNEK BEMUTATÓJÁRA

 

2013. MÁJUS 29-EN SZERDÁN 18.00 ÓRAKOR

 

A NAGYKÖVETSÉGEN

 

DAG HAMMASKJÖLDS VÄG 10

115 27 STOCKHOLM

 

Kérjük részvételüket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelezni szíveskedjenek

 

Lantos Gábor, a Magyar Rádió riportere 2013. január 2-án indult 100 napos expedíciójára, amely során hét északi országban élt át nap mint nap újabb kalandokat. Mindvégig a helyieknél (tehát sosem szállodában) lakott, hogy még jobban megismerhesse és elmesélhesse az ottaniak életét. 2013. április 11-én tért haza, és május 7-én megjelent 100 Nap Északon című úti riportkönyve, amelyet óriási érdeklődés övez.

Az utazás Facebook oldalát több mint 3000-en követték nyomon, ezen kívül mind a nyomtatott sajtóban, mind az internetes médiumokban számos tudósítás jelent meg a szerzőtől. Ez az izgalmas úti könyv egy nagy kalandról számol be, amely során az olvasó a rendkívül színesen mesélő szerzővel együtt járja be a varázslatos Skandináviát - úgy ahogyan azt egy turista sohasem láthatja!  A könyvet  a szerző szép és izgalmas felvételei teszik teljessé.

http://hvg.hu/utazas/20130211_Ilyen_egy_igazi_sved_busojaras

https://www.facebook.com/SzazNapEszakonLantosGaborSzerzoiOldala

 

Támogatóink

 

Stockholmi Magyar Nagykövetség